Yritys­hakemisto

Etsimäsi palvelun löydät alla olevasta hakemistosta!

Paimiolaiset ovat yritteliästä väkeä. Jos alueella toimivat yritykset leikkimielisesti jaettaisiin koko aikuisväestön kesken, niin joka kuudennella aikuisella olisi oma yritys. Yhteistyö kaupungin organisaation ja yritysten välillä on poikkeuksellisen luontevaa ja syvää. Olemme jopa perustaneet yhteisen kehitysyhtiön alueen elinvoimaa kehittämään.

Paimion ATK – Kotipalvelu

Käymme asiakkaiden kotona ratkomassa pienet Atk-ongelmat kotitietokoneissa, tableteissa, älypuhelimissa, ja niiden oheislaitteissa, ja annamme tarvittaessa käytön opastusta! Työstä asiakas saa 50% kotitalousvähennyksen!

UD Boutique

UD Boutique

IhaNainen, puemme Sinut COOLIN elegantisti
Upeita, persoonallisia, käytännöllisiä ASUKOKONAISUUKSIA, koruja, laukkuja, huiveja…kohtuuhintaisia, UNIIKKEJA IHANUUKSIA
(KOOT XS-3XL)
STAILAUSTA & pukeutumisneuvontaa.

Avoinna:
MA-KE 10-18
TO-PE 10-17
LA 10-15

Sydämellisesti tervetuloa!
”Naisten Taivaaseen” & Aikuisten Naisten karkkikauppaan”

Apu ja Turva AT

Apu ja Turva AT

Turvatuotteet arkeesi

Apu ja Turva AT on apu-ja turva-alan yritys, joka tarjoaa asumisen turvaratkaisuja erityisesti liikuntarajoitteisille ja ikäihmisille. Turvallisuus ja hyvinvointi ovat suuressa osassa myös kunta-sotesektorilla. Tuotteiden käyttöopastus/luennointipalveluun satsaamme lähiaikoina.

Paimion Kehitys Oy

Paimion Kehitys Oy

Paimion Kehitys Oy on Paimion kaupungin ja Paimion Yrittäjät ry:n yhdessä omistama yhtiö, jonka tehtävänä on kehittää Paimion seudun elinvoimaa.

Yhtiön toimintamallina on kustannustehokas organisaatio, helppo lähestyttävyys ja ennakkoluulottomat innovatiiviset työskentelytavat.

Fysiopeimari Oy

Fysiopeimari Oy

FysioPeimari Oy on vuonna 2002 perustettu paimiolainen fysikaalinen hoitolaitos.

Yrityksessämme työskentelevät laaja-alaisen kokemuksen omaavat kuntoutuksen ammattilaiset, joilla on hallinnassa ajanmukaiset terapiamenetelmät ja välineet.

Toimitilamme ovat esteettömät ja pysäköintitilaa on ulko-oven vieressä. Palveluitamme ovat fysioterapia, lymfaterapia, urheiluhieronta, LPG-hoito, allasterapia ja akupunktio.

Meiltä saat myös hankittua lääkinnälliset hoitosukat ja -hihat, erilaiset nivelten ja selkärangan tuet, kinesioteipit, kylmä- ja magnesiumvoiteet.

Oli haasteesi sitten jokapäiväisistä askareista selviäminen, työssä jaksaminen tai urheiluvamma haluamme auttaa Sinua eteenpäin. Palveluidemme joukosta löytyy Sinullekin varmasti oikeanlainen apu.

Vista Way

Olemme tapahtumatekniikkatalo sekä elämyspalveluiden tarjoaja. Käytännössä vuokraamme äänentoisto- ja valolaitteet asiakkaan tapahtumaan käyttäjällä tai ilman. Meiltä löytyy myös köysitoimintaan perustuvia elämyspalveluita. Köysilaskeutumista, korikiipeilyä sekä jaakobintikaskiipeilyä.

"PAIMIO -pienen kaupungin rauha, suuren kaupungin palvelut."

Talot Art Optimised 1.png