Yritys­hakemisto

Etsimäsi palvelun löydät alla olevasta hakemistosta!

Paimiolaiset ovat yritteliästä väkeä. Jos alueella toimivat yritykset leikkimielisesti jaettaisiin koko aikuisväestön kesken, niin joka kuudennella aikuisella olisi oma yritys. Yhteistyö kaupungin organisaation ja yritysten välillä on poikkeuksellisen luontevaa ja syvää. 

Ilmoita yrityksesi mukaan SunPaimion palveluhakemistoon ja ole näkyvilssä!

Yritykset luokittelu Radio

Apunasi kodin remontti- ja korjaustöissä. VTT-märkätila-asentajan sertifikaatti. Musta kotitalousvähennys -50% työn hinnasta!

Näkö Kertusta saat asiantuntevat silmälääkäri- ja optikkopalvelut tutussa osoitteessa Paimion Keskustassa.

Meiltä saat myös yksilölliset ja uusimmat kehysmallistot.

Liikkeessämme silmälääkäri Timo Haapalan vastaanotto sekä optikko Maija Mäkinen.

Tervetuloa tutustumaan uuteen optikkoliikkeeseen!

Ranskalaistyylinen sisutusliike Paimion keskustassa. Runsas valikoima Yksilöllistä sisustamista. Täältä löydät ihanat lahjat, persoonalliset kodinsisutustuotteet esim. huonekalut, valaisimet, peilit, tekstiilit, astiat ja paljon muuta mm. pyykkietikat, saippuat, tuoksut ja kynttilät. Merkkeinä esim. Comtoir de Famille, JDL, Cote Table, Chic Antique

Teemme monipuolisesti niin pienet kuin suuremmatkin sähköasennustyöt yksityisille ja yrityksille.

Mehiläiset ovat ahertaneet kanssamme jo vuodesta 1997. Mehiläispesämme sijaitsevat erilaisten metsätyyppien laitamilla. Niiden tuottama hunaja on pääsääntöisesti ns. monikukkahunajaa, jossa nimensä mukaan on mettä monesta eri kasvista. Pienenä tuottajana linkoamme ja varastoimme hunajan pienissä erissä, jolloin jokaisessa erässä on aistittavissa jotain omaa ja persoonallista.

Hunajamme on palkittu useaan otteeseen kunniakirjalla Suomen paras hunajakisassa. Sitä hakevat käyttöönsä monet vakioasiakkaat vuodesta toiseen pidempienkin matkojen takaa. Valmistamme myös erilaisia hunajavalmisteita – makuhunajia, hunajasinappia, hunajaisia chilejä – sekä mehiläisvahakynttilöitä.

Tuotteitamme saa tilata myös Paimion Lähiruokarengas Rekosta.

Hunajaiset jatkojalosteet ovat Satun salaisten reseptien pohjalta kokkailtu kotikeittiössä sinun iloksesi eli “Satumaisia makuja maalta”! Tervetuloa tutustumaan!

Peimari United Ry on Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran valtteja ovat mm. ammattivalmennusta kaikille, yhteisöllisyys ja innostuneisuus. Tarjoamme futista 5 vuotiaista alkaen aina aikuisiin asti. Treenit viikoittain Paimiossa. Lisätietoja: Vesa Kouri gsm: 040 0887919 ja www.peimariunited.com

"PAIMIO -pienen kaupungin rauha, suuren kaupungin palvelut."

Talot Art Optimised 1.png