Yritys­hakemisto

Etsimäsi palvelun löydät alla olevasta hakemistosta!

Paimiolaiset ovat yritteliästä väkeä. Jos alueella toimivat yritykset leikkimielisesti jaettaisiin koko aikuisväestön kesken, niin joka kuudennella aikuisella olisi oma yritys. Yhteistyö kaupungin organisaation ja yritysten välillä on poikkeuksellisen luontevaa ja syvää. Olemme jopa perustaneet yhteisen kehitysyhtiön alueen elinvoimaa kehittämään.

Louhinta ja maanrakennus Salminen Oy

Louhinta ja maanrakennus Salminen Oy

Tarjoamme laadukasta louhinta- ja maanrakennuspalvelua niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille ammattitaidolla sekä vankalla kokemuksella. Oli urakkasi pieni tai iso niin ota yhteyttä ja suunnitellaan toteutus yhdessä!

Kymppi-Sali

Kymppi-Sali

Kuntosali tarjoaa valoisat ja toimivat tilat treenata Paimion jäähallilla.
Voit kuntoilla sekä vapailla painoilla että painopakkalaitteilla ja lämmittely onnistuu mukavasti vaikka lasten jäätreenejä katsellen.
Tervetuloa tutustumaan!

Egget Oy – Egget Pastaamo

Egget Pastaamo valmistaa paimiolaista artesaanituorepastaa eettisesti tuotetuista lähiraaka-aineista. Tilauksesta teemme myös pastasalaatteja ja muita pastaruokia juhliisi.

Deli Hylé Oy – Mini-Sirkiä

Deli Hylé herkkusuun ystävä, pieni Paimiolainen perheyritys. Teemme tilauksesta herkulliset salaatit, voileipäkakut, kakut, suolaiset ja makeat….. kysy lisää 🙂

Incoserv Oy

Incoserv Oy

Autamme yrityksiä kehittymään, uudistumaan, menestymään ja parantamaan kannattavuuttaan. Pitkän kokemuksen omaavat konsulttimme auttavat teitä strategian luomisessa tai päivittämisessä, liiketoiminnan, johtamisen sekä tuottavuuden kehittämisessä, omistusjärjestelyissä ja laatu-, ympäristö- ja TTT- järjestelmien luomisessa tai päivittämisessä. Olemme myös mukana hallitustyössä 20 v kokemuksella.

Apu ja Turva AT

Apu ja Turva AT

Turvatuotteet arkeesi

Apu ja Turva AT on apu-ja turva-alan yritys, joka tarjoaa asumisen turvaratkaisuja erityisesti liikuntarajoitteisille ja ikäihmisille. Turvallisuus ja hyvinvointi ovat suuressa osassa myös kunta-sotesektorilla. Tuotteiden käyttöopastus/luennointipalveluun satsaamme lähiaikoina.

"PAIMIO -pienen kaupungin rauha, suuren kaupungin palvelut."

Talot Art Optimised 1.png