MammaJ

MammaJ

Olen Mamma J, valokuvaaja Jaana Loikkanen, ja tuotan erilaisia valokuvauspalveluita juuri sinulle olitpa sitten matkailija, yksityishenkilö tai yritys. Lapsikuvaukset, muotokuvaukset ja tapahtumakuvaukset ovat lähellä sydäntäni, mutta toteutan mielelläni myös erilaiset kuvaukset yrityksesi tarpeisiin. Luonnonvalo ja luonto kuvausmiljöönä on melkein parasta mitä tiedän, siksi kuvaankin paljon ulkosalla Paimiossa ja lähiympäristössä.

Mikäli sinä tai ryhmäsi olette matkailijana Paimiossa, ottakaa rohkeasti yhteyttä niin etsitään teille paras mahdollinen lokaatio missä voidaan toteuttaa vaikkapa Tyky-päivänne ryhmäkuvaus, tai suunnitellaan yhdessä koko päivän kestävä tapahtumakuvaus. Aina kuvaus ulkona ei kuitenkaan onnistu, joten käytössäni on studio aivan Paimion keskustan tuntumassa.

Kuvausten lähtökohtana ovat aina sinun toiveesi ja sinun ideasi – haluan tarjota sinulle juuri sellaisia kuvia kuin olet toivonut tai joita yrityksesi tarvitsee.

Valokuvauksen lisäksi toimenkuvaani kuuluu graafinen suunnittelu, joten mikäli yritykselläsi on mainosalan tarpeita on niin ota rohkeasti yhteyttä.