Health & Experience Finland Oy

He Finland

Health & Experience Finland Oy (HE Finland) on suomalainen konsulttiyritys, joka on erikoistunut terveyden ja hyvinvoinnin äärellä toimivien yritysten strategia- ja liikkeenjohdon konsultointiin.

Janita Laaksonen

Janita Laaksonen

Tarjoan ajatonta, tunteikasta sekä kaunista perhe- ja häävalokuvausta.

CS Huolto

Lshuolto

Tervetuloa parhaaseen palveluun Tuusula — tekniseen keskukseen «CS Huolto». Tarjoamme kaikenlaisia ​​BMW-autojen huolto-, korjaus- ja virityspalveluita

WMountains Oy

WMountains LOGO

WMountains on pieni perheyritys, joka on keskittynyt Kreetalaisten laatuviinien maahantuontiin. Viinintuottajamme ovat pieniä ja keskisuuria perheviinitiloja, joiden viinitarhat sijaitsevat upeissa Kreetan maisemissa. Jokaisella viinitilalla on sama asenne ja arvo viinien tuottamisessa, luontoa kunnioitetaan ja tutkitaan tarkasti maaperää sekä lajikkeita, joita viljellään, jotta viineistä saadaan mahdollisemman korkeatasoisia.

Studio EmRoSa

Studio EmRoSa LOGO

Sisustusarkkitehtitoimisto Studio EmRoSa tarjoaa sisustussuunnittelupalveluja julkitiloihin, koteihin ja vapaa-ajankohteisiin. Tarvittaessa konsultointia pienempiin pulmiin tai suunnitelmia suurempiin kokonaisuuksiin. Suunnittelukohteet ovat sekä uudisrakennukset, korjaus- ja muutoskohteet. Suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä tilan asettamat vaatimukset. Tavoitteena on toteuttaa asiakkaan näköisiä, toimivia ja esteettisiä tiloja yhteistyössä asiakkaan kanssa.

TalousAvain.net

Talousavain.net

Avaamme ovet onnistumisiin – Kirjanpitäjä, talouspäällikkö, juristi ja palkanlaskija palveluksessasi. Yrittäjä ota yhteyttä ja laitamme taloushallintosi kuntoon nopeasti ja luotettavasti.

Feenix Secondhand

Feenix Secondhand

Feenix Secondhand on käytettyjen lastenvaatteiden kauppa. Valikoimassa on myös kenkiä, asusteita, pelejä ja leluja. Otamme myyntiin hyväkuntoisia vaatteita ja tavaroita ja maksamme toteutuneen myynnin jälkeen 40-50 % myyntihinnasta.

Ihaastus – Toisen kavion kauppa

Ihaastus

Käytettyjen hevosvarusteiden verkkokauppa. Paljon varusteita sekä hevoselle, että ratsastajalle. Ruokinnan suunnittelua ja ruokintalaskelmia hevosille ja poneille. Erilaisia paketteja erilaisille hevosille, esim. laihdutettavalle, harrastehevoselle ja kasvavalle varsalle.

Pionin Voima

Pionin Voima 300x400

Pioni on hyvinvointihoitola. Meillä voit jättää arjen hetkeksi ja rentoutua.

Kiinteistöhuolto 3J Oy

3J kiinteistöhuolto paimio

Kaikki kiinteistöhuollon palvelut nykyaikaisella kalustolla ja osaavalla henkilökunnalla, paikallisesti vuodesta 2011.