Vinkit » 

Ovikello soi, mutta uskallatko avata oven?

Tuntuuko sinusta koskaan tältä?

“Ihmettelen kun meillä soi monena iltana peräkkäin ovikello ja monta kertaa illassa. Inhottava tunne kun ei tiedä kuka on.”

Pelottaako sinua, tai omaistasi oven aukaiseminen ilman, että tiedät, kuka ovesi takana on? Tai onko sinulla vaikeuksia päästä ovelle asti katsomaan ja päästämään henkilö sisään?
Ratkaisuna tarjoamme teille langattomia ovisilmäkameroita. Näillä laitteilla ongelma on ratkaistu! Monitorin voit asettaa, vaikka yöpöydälle ja aukaista oven sängystä käsin, joka on mahdollista lisävarusteena. Laitteessa on automaattinen kuvanotto vierailijasta ja molemmin puoleinen puheyhteys, jotta voit keskustella ja katsoa millä asialla henkilö on.

Turvattomuuden tunteen lisääntyessä on hyvä nähdä sekä kysyä kuka on oven takana ennen sen avaamista. Ovisilmäkamera on hyvä ratkaisu tunnistettaessa vierailijat. Laitteen suurelta näytöltä henkilöt näkyvät selvästi ja kameran laaja kuvakulma, useimmissa malleissa 170:n asteen kulma takaa, etteivät tulijat jää huomaamatta.
Saatavilla myös liiketunnistimilla varustettuja malleja, joissa näyttönä toimii oma kännykkäsi.

Kodin asukkaat ja yrityksen henkilökunta voivat joutua myös monenlaisen muun uhan ja häirinnän kohteeksi. Kuukausimaksuttomilla turvapuhelin-valvontakameroilla, sekä lisäsensoreilla ja -tunnistimilla voit useimpia ympäristösi uhkia paremmin kontrolloida. Näin voidaan varmistaa, ettei kukaan tule sisään ovesta omin luvin ja tarvittaessa saadaan myös itse apua, olitpa sitten kotona tai ulkona.

Apu Ja Turva AT Mainos Info 987x654