Reborn in Paimio logo

Paimion muotiviikon ajankohta! Pe 25.8. – Su 27.8.2023!

Meillä on ilo kertoa, että nyt kun Pariisissa on käynnissä Pariisin muotiviikot, niin me julkaisemme Paimion muotiviikon ajankohdan!

                Pe 25.8. – Su 27.8.2023! 

Näytteilleasettajien, myyjien, lavamallien, vaatteiden duunamiseen, tekemiseen ja korjaamiseen liittyvien työpajojen vetäjien haku käynnistyi NYT!

Ilmianna itsesi tai ystäväsi ja ilmoita yrityksesi tai yhdistyksesi mukaan. Tehdään tästä kaikille hauska kestävän kehityksen muotitapahtuma.

Save The Date (1)

Paimion muotiviikko 25.8 – 28.8  KUVA: Eija Erlamo

Mikä ihmeen Paimion muotiviikko?

Vastuullinen muoti huutaa päästä esille ja Paimio kaupunkina tuottaa uniikissa ympäristössä yrityksille, sisäänostajille ja kuluttajille Paimion muotiviikot ensimmäistä kertaa!  Suomen uteliaisuus kohdistuu siihen millaisia kiertotalouden innovaatioita täällä yritykset tuottavat ja miten sitä voi hyödyntää liiketoimintaa.  Vuosi tuo tulleessaan Paimioon myös paljon koko perheen tapahtumia ja olemme valmiina tekemään myös Paimion muotiviikosta vuotuisen tapahtuman. Haluamme nostaa keskiöön myös toiminnalliset työpajat olemassa olevien tekstiilien korjaamiseen ja duunaamiseen sekä pieniä käsityöpajoja. Myös muodin ajattomuus on se, jota pääsemme näkemään muotinäytöksissä. Paimion muotiviikko levittäytyy ympäri kaupunkia.

Ilmoita kiinnostuksesi muotiviikolle!

Nyt on aika jo ilmoittaa mielenkiinto tapahtumaan, haluatpa oman mallistosi esille tai tulla opiskelijoiden kanssa tuottamaan sisältöä. Täyttämällä alla olevan kyselyn olemme sinuun yhteydessä!

https://link.webropol.com/s/paimionmuoti

Haluamme tehdä tätä ja tästä iloa tuottavan elokuisen tapahtuman kutsuen koko Suomea mukaan.

Reborn Oranssi Valmis.pdf

Reborn in Paimio – on Paimion oma kiertotalouden alusta.

Ole yhteydessä Tanja Klenberg ja Johanna Liipola (@paimio.fi)