Paimion kaupunki logo

Harrastusralli Paimio Go la 4.9.

Syyskuun 1. lauantaina 4.9. klo 10 – 15 järjestetään Harrastusralli Paimio Go, jonka tarkoituksena on tuoda mitä erilaisia harrastusmuotoja ja -paikkoja Paimiossa on tarjolla. Toimintatapa on samanlainen kuin jo suosiota saaneissa Kirppisralleissa. Samaan aikaan on siis  eri puolilla Paimiota useita pisteitä, joissa on järjestöjen ja harrastusten esittelyä. Tapahtuman osallistujat kiertävät itsenäisesti eri pisteissä. 
Pääpaino on ulkotapahtumassa, mutta sisätiloja voi hyödyntää koronarajoitteet huomioiden.  Pieni tuotemyynti on mahdollista, pelkkiä myyntipaikkoja ei tapahtumassa ole tarjolla. Myynti on tarkoitettu vain harrastusesittelijöiden omien tuotteiden tai heidän pienimuotoiseen varainkeruuseen esim. kahvin tai makkaran myynti.

Tapahtuma järjestetään kaupungin sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan alaisten toimijoiden sekä vuoden 2020 alusta toimintansa aloittaneen Järjestöfoorumin ja -parlamentin yhteistyönä.

Harrastusralliin toivotaan toimintojaan ja harrastusmuotojaan esittelemään kaikkia Paimiossa toimivia tahoja – ovat ne sitten yhdistyksiä, yksittäisiä henkilöitä tai yrityksiä.

Tapahtuma vaatii vähintään noin 10 eri rastia ja rasteilla noin 1-3 toimijaa/järjestöä.

Sitovat ilmoittautumiset Harrastusralliin esittelijäksi viimeistään 30.6. 2021 mennessä Forms-lomakkeella:  Harrastusralli Paimio go -ilmoittautuminen (office.com) tai http://paim.io/paimiogo

Harrastusrallimainos